Etsitkö työnilo-puhujaa tilaisuuteesi?

Tarjoan luentoja mm. työhyvinvointia, muutoksen johtamista, yhteishengen luomista, jaksamista, työniloa ja elämäniloa koskevista aiheista. Ne voidaan toteuttaa webinaarina tai paikan päällä. Luennot perustuvat tutkittuun tietoon ja pitkään kokemukseeni, josta löytyy paljon esimerkkejä. Lisää luentojen/ opetuksen mahdollisista teemoista Tuotteet -otsikon alta.

Asiakaspalautetta Äänekosken varhaiskasvatuksen Iloa ja jaksamista -kehittämispäivästä 10.2.2024, joka toteutettiin etäyhteydellä:

”Sain vahvistusta omille ajatuksille ja hyviä uusia vinkkejä oman ja henkilöstön työhyvinvoinnin lisäämiseen. Luennoitsijan elävät esimerkit ja huumorilla höystetty esitys piti otteessaan koko ajan. Luennoitsijalla on uskomaton taito olla läsnä etäyhteydellä! Tein monia oivalluksia päivän aikana.”

”Marja-Liisaa olisi voinut kuunnella koko viikon!”

”Todella vahvistava koulutus, ei tuntunut ollenkaan työpäivältä! Ihanan iloinen ja innostava kouluttaja!”

Olen toiminut mm. Suomen ensimmäisensä työhyvinvoinnin professorina Tampereen yliopistossa ja edelleen työhyvinvoinnin johtamisen dosenttina ja yrittäjänä. Viimeisimmät tietokirjani ovat Työhyvinvointi (uudistettu painos 2023) Marjut Mankan kanssa, Elämänilon jäljillä: Tunne juuresi- vaikuta elämääsi (2022, äänikirjana 2023) sekä Stressikirja – mistä virtaa (2015).

Jos kiinnostuit, laita yhteydenottolomake liikkeelle, niin keskustellaan toiveistasi. Valmistelen aina luennot asiakkaan kanssa.

Kuva Lääkäriseura Duodecimin 142. vuosipäivän esityksestä 17.11.2024 Kun huomaat elämässä valon, kestät paremmin pimeyttä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *